PORTFOLIO
Prima pagină   /  PORTOFOLIU   /  Proiecte media / PROIECTUL AGRICULTURA COMPETITIVĂ IN MOLDOVA
PROIECTUL AGRICULTURA COMPETITIVĂ IN MOLDOVA
Sarcina

Servicii de elaborare scenariu şi producerea spoturilor audio video despre serviciile oferite proiectul MAC-P.

Subiect

Comanditar: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Banca Mondială

Subiect:  Sarcina a fost mediatizarea serviciilor oferite de  proiectul MAC-P. Proiectul Agricultura Competitivă MAC-P a fost lansat în 2013 campania de sensibilizare a producătorilor agricoli din sectorul horticol în vederea creării de parteneriate productive/grupuri de producători și lansarea programului de granturi investiționale pentru grupurile de producători în vederea atragerii investițiilor destinate modernizării tehnologiilor post-recoltă în sectorul horticol.

În conformitate cu strategia de comunicare și planul de acțiuni au fost elaborate spoturile video și radio (Ro și Rus) privind crearea grupurilor de producători. 

1.     Misiunea mesajului din spoturile audio şi video este de a promova într-o manieră coerentă  cu scopurile şi obiectivele proiectului (MAC-P), pe piaţa informaţională naţională. Scopul mesajului este de a informa producătorii agricoli şi potenţialii beneficiari, despre avantajele implementării proiectului (MAC-P). Mesajul are menirea de a spori conştiinţa publică, de a  demonstra producătorilor agricoli avantajele  creării parteneriatelor voluntare de producători agricoli (cooperative de afaceri sau grupuri de producători), și extinderea bazei de bunuri  pentru aplicarea lor la tehnologii moderne de post-recoltare..

2.     Misiunea mesajului din spoturile audio şi video este de a promova într-o manieră coerentă  cu scopurile şi obiectivele proiectului (MAC-P), pe piaţa informaţională naţională. Scopul mesajului este de a  informa  producătorii agricoli despre linia  de finanţare care ofera producatorilor agricoli  îmbunătățirea calității și consecvenței de furnizare a  fructelor si legumelor - spălare, sortare, ambalare, pre-răcire, echipamente de sala de maturare , depozitare la rece, de pre-procesare, transport frigorific, precum și alte echipamente și tehnologii de  post-recoltare.

  079931478       
© 2021 RGP GRUP Agenție de publicitate. Toate drepturile rezervate